- 10% DISCOUNT LA COSUL DE CUMPARATURI PANA PE 15.06

Search
Generic filters
Exact matches only

Adidas Originals relansează linia de îmbrăcăminte Adicolor pentru sezonul primăvară-vară 2018

Adidas Originals readuce în lumina reflectoarelor o linie de îmbrăcăminte care a făcut senzație ori de câte ori a fost „scoasă la rampă”. Pentru sezonul primăvară-vară 2018, fanii brandului vor putea să se îmbrace din nou în Adicolor.

Adicolor este o linie de tradiție. A fost lansată în anii 1970, când a reușit să-și facă loc pe piață datorită modului în care a ajuns să îmbine perfect sportul și cultura de stradă. Din îmbinarea a cestor două concepte s-a materializat linia de îmbrăcăminte Adicolor. După succesul de la lansarea primei colecții, linia a rămas în mintea cumpărătorului, revenind periodic pentru a mai da câte o pată de culoare străzilor, uneori gri, ale marilor orașe.

În 2018 Adicolor revine cu o abordare îndrăzneață, cu nuanțe vii care ies în evidență, care se potrivesc personalităților puternice ale tinerilor de astăzi dar și a nevoii acestora de a fi diferiți, de a se remarca în mulțime.

Designerii colecției au îmbinat abil nuanțele trecutului cu cele actuale pentru a obține exact acea cromatică relevantă pentru atitudinea pe care vrea să o promoveze această linie. Principiile cromatice au fost aplicate atât la colecția pentru femei, cât și la cea pentru bărbați.

Astfel, s-a ajuns la culori de bază ca Albastru Ciel, Verde Pal, Roșu Intens și Galben Solar. Aceste culori, cu ușoare variații au fost folosite prima dată în 1983, iar în 2006 au revenit în scenă. Acum, în 2018 sunt deja la a treia intrare în prim plan, adaptate ușor la realitățile acestor vremuri foarte dinamice.

Adicolor SS18 pune în culorile sale o serie de modele consacrate din colecțiile clasice Adidas. Modele clasice sunt reinventate cu materiale moderne și croiuri rafinate, astfel încât să aibă efectul de „cool” pe care tinerii îl caută și, în același timp, confortul necesar pentru o libertate de mișcare deplină.

Spune-ne cum ti s-a parut informatia de mai sus:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *