Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Ai văzut colecția noastră de geci de iarnă 2017-2018?

Este clar, anotimpul își intră în drepturi, așa că ne-am pregătit cu o colecție interesantă de geci de iarnă care îți vor asigura confortul termic și libertatea de mișcare de care ai nevoie când temperaturile nu sunt foarte prietenoase. Am construit colecția din geci sport de la cei mai importanți producători de echipamente sportive, tocmai pentru a-ți asigura o calitate excelentă a produselor pe care le cumperi din magazinul nostru online sau din magazinul fizic din Timișoara.

Anul acesta am constatat că brandurile de echipamente sportive au dezvoltat o serie de tehnologii care îmbunătățesc semnificativ atributele obișnuite cu care te-ai obișnuit pentru articolele de iarnă, în special gecile. Indiferent de brand, față de colecțiile de anul trecut a fost îmbunătățită impermeabilitatea astfel încât, în condiții de ploaie abundentă sau de ninsoare, umezeala să nu pătrundă, iar confortul tău termic să fie asigurat.


Majoritatea articolelor din colecția de geci de iarnă 2017-2018 se pretează atât pentru o utilizare zilnică, urbană, cât și pentru excursii la munte. De asemenea, pot fi folosite și pentru a practica sport în aer liber iarna deoarece sunt foarte ușoare. Avem modele care se pretează la o tură de alergare atunci când temperaturile scăzute cer un echipament mai călduros. Astfel, dacă ești o fire sportivă și nu vrei să renunți la antrenamentele tale afară chiar și în condiții de iarnă, cu siguranță vei găsi în magazinul nostru o geacă croită special pentru nevoile tale.

Impermeabilitatea și greutatea redusă sunt două atribute importante. Al treilea atribut sunt materialele cu care este umplute gecile. Acestea pot diferi de la un brand la altul, dar toate au calitatea de a izola termic foarte bine, astfel încât temperaturile scăzute să devină mult mai ușor suportabile.

Fă-ne o vizită și alege-ți din colecția noastră geaca perfectă pentru această iarnă!

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter