Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Am înnoit colecția de pantofi sport Adidas! Descoperă-o!

La început de decembrie venim cu o serie de modele „proaspete” de pantofi sport Adidas casual, perfecți pentru ținutele sport, de zi cu zi. Chiar dacă este iarnă, pantofii sport sunt cea mai populară încălțăminte pentru activitățile zilnice. Modele pe care le propunem sunt concepute astfel încât să ofere protecție și confort chiar și în condiții de iarnă blândă. Așadar, dacă nu ninge, nu este ger năprasnic, temperaturile sunt scăzute, dar totul este uscat, pantofii sport pot fi purtați fără probleme.

Un „sneakerhead” sau, în traducere liberă, un pasionat de pantofi sport, se va lăsa convins destul de greu să se încalțe în altceva, respectiv în bocanci sau cizme în cazul în care condițiile meteo nu o impun. Acestor entuziaști ai încălțămintei sport, care caută confortul, libertatea de mișcare și, în același timp vor ținute urbane cool, le propunem câteva modele de pantofi sport Adidas, printre care vor regăsi și modele clasice care au făcut istorie.

Din propunerile noastre pentru luna decembrie, mai ales dacă vorbim despre brandul Adidas, nu putea să lipsească celebrul model Superstar care rezistă în gama de modele Adidas de aproape jumătate de secol. A apărut ca versiune low a unor ghete de baschet și a atras atenția unor nume mari din NBA, cum ar fi legendarul Karim Abdul Jabbar. După ce a făcut carieră pe parchet, modelul Superstar a ieșit pe stradă, unde s-a adaptat foarte rapid în moda hip-hop, după ce trupa Run D.M.C a luat acest model sub aripa sa protectoare.

Odată cu Run D.M.C. Adidas Superstar au început să-și facă loc în lumea modei, devenind un simbol pentru moda tinerilor, statut pe care a reușit să și-l mențină cu succes până astăzi și nu pare să renunțe foarte curând la acest loc fruntaș pe care îl ocupă în moda de stradă.

Superstar este doar unul dintre modelele de pantofi sport Adidas cu care vă așteptăm în magazinul nostru online, dar și în cel fizic din Timișoara, din Centrul Comercial Auchan Sud.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter