Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil?

Acum, odată cu venirea primăverii, începe sezonul pentru pantofi sport mai lejeri, mai ușori, mai flexibili, care să asigure piciorului o ventilație corespunzătoare. Așadar, intră în scenă pantofii sport cu material textil și plasă în partea superioară, ar pentru ca efectul primăvăratic să fie complet, aceștia trebuie să fie albi.

O pereche de pantofi sport albi se remarcă și face să fie remarcată o ținută casual, urbană. Din păcate, cum „orice minune durează trei zile”, pantofii sport albi nu vor rămâne curați la infinit. După două sau trei purtări vei vedea cum își vor schimba culoarea. Albul strălucitor va deveni un maro „de toată frumusețea”.

Când observă că sneakersii tăi albi au devenit maro, trebuie să iei atitudine și să-i cureți. Mașina de spălat este o soluție rapidă și comodă dar, de cele mai multe ori nu este cea mai bună alternativă deoarece poate duce la degradarea încălțămintei. Așadar, curățarea manuală este alternativa sigură și eficientă.

Cum îți cureți manual pantofii sport albi? Simplu! Ai nevoie de o tava pentru a nu stropi pe jos, de un bol cu apă, de puțin detergent de rufe și de soluție pentru scoaterea petelor. Odată ce ai toate aceste elemente, procesul este unul destul de evident.

Umezește buretele în bolul cu apă, apoi trece-l prin detergent. Dacă ai o soluție pentru scoaterea petelor tip spray, aplică-o pe toată suprafața textilă. De aici încolo, va trebui să freci cu buretele îmbibat cu detergent. După ce ai frecat bine toată suprafața textilă, lasă pantofii sport la uscat.

Între timp poți spăla șireturile în mașina de spălat sau manual, cu detergent și soluție pentru îndepărtarea petelor.

Operațiunea de curățare nu durează foarte mult, dar dacă vrei pantofi sport curați este obligatorie. Trebuie repetată ori de câte ori observi murdărie. Cu cât acționezi mai repede, cu atât mai bine.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter