Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

New Balance 574: de ce sunt o variantă bună pentru o purtare de zi cu zi?

New Balance
New Balance

Seria New Balance 574 este una care a fost concepută pentru a face față unei purtări intensive de zi cu zi. Oferă un confort foarte bun la mers pe jos pe distanțe lungi, un nivel excelent de stabilitate și au un stil care se poate adapta foarte bine oricărui tip de ținute casual, sau chiar smart-casual.

Așadar, dacă ai început să te gândești la încălțămintea de primăvară, s-ar putea să te intereseze de ce seria New Balance 574 ar putea fi o alternativă potrivită.

Seria are un pedigree sportiv, împrumutând calitățile pantofilor de alergare de la New Balance. Aceste proprietăți sportive au fost „temperate” pentru a se adapta perfect nevoilor străzii, nevoilor outfit-urilor casual urbane.

Seria 574 este una emblematică pentru New Balance, tocmai de aceea are 16 ediții speciale.

Ceea ce remarci încă de la prima purtare a unui model din serie este confortul extraordinar. Ai senzația că poți umbla oricât fără să simți disconfort și, parcă, nu ai vrea să te mai descalți.

Combinațiile de culori în care sunt disponibile modelele seriei fac senzație printre cumpărători. Sunt disponibile atât culori vii, puternice, pentru contraste interesante, cât și nuanțe temperate pentru a se încadra într-un stil temperat, ușor conservator.

Versatilitatea este un alt punct forte al seriei. Se adaptează stării de spirit și situației. Astfel pot face față cu brio într-un look smart casual, dar și într-o ținută sport, cu pantaloni de trening și hanorac.

Nu în ultimul rând, seria New Balance 574 propune și un nivel foarte bun de durabilitate. În condițiile unei purtări intensive își păstrează foarte bine proprietățile fizice și estetice. Mai mult, pot și curățați foarte ușor.

După cum arată seria New Balance 574, ar trebui să te gândești serios să-ți alegi un model pe care să-l ai pentru sezonul primăvară-vară 2018.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter