Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Pantofi sport PUMA pentru un look de stradă cool

Dacă tot suntem în plină perioadă de reduceri de iarnă, să ne pregătim pentru sezonul car urmează cu cel puțin o pereche de pantofi sport Puma. Am selectat modele de stradă „pur sânge” care vor da, cu siguranță, un aer cool, modern, chic și lejer outfiturilor primăvăratice.

Vestea cea mai bună este dată însă de prețurile speciale. Pentru ca aceste reduceri de iarnă să te îndemne a cumpărături fără ca mai apoi să ai mustrări de conștiință, îți oferim posibilitatea să alegi din modele de pantofi sport Puma începând de la 149 de lei.

Puma Cabana Racer este, de exemplu, un model la prețul special de 149 de lei, redus de la 219 lei. Dedicat persoanelor sportive, dinamice, modelul Puma Cabana Racer este conceput pentru confortul urban zilnic. Firile sportive au tendința să se miște mult, chiar dacă natura activității lor zilnice este sedentară, așa că cerința de confort este obligatorie. Acest model a fost gândit special pentru această categorie de cumpărători, care aleg încălțămintea după libertatea de mișcare pe care le-o oferă. Pantofii sport pot fi purtați atât cu o ținută casual formată din jeanși, tricou sau cămașă și o geacă de piele primăvăratică, dar și cu o rochie de sezon sau o fustă scurtă.

În cazul în care vrei un model mai sobru de pantofi sport Puma, poți opta pentru una dintre variantele negru-alb pe care ți le-am pregătit în cadrul reducerilor de iarnă. De exemplu, Puma Smash Perf, este un model „cuminte”, cu linii clasice, sobru, care poate da o notă mai serioasă ținutelor tale. Reducerea pentru acest model este una semnificativă. Poți să-l ai cu doar 179 de lei, redus de la 239 lei. În construcția Smash Perf, Puma nu a făcut rabat de la atributele de confort specifice mărcii, împrumutate de la încălțămintea concepută pentru performanțe sportive.

Toate modelele de pantofi sport Puma pe care le-am introdus în categoria reducerilor de iarnă sunt ideale indiferent că le porți cu o ținută office relaxată sau cu cele mai confortabile haine de timp liber pe care le ai.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter