Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Te așteptăm în noul magazin din Timișoara cu o selecție bogată de pantofi sport New Balance

Recent am deschis un magazin în Centrul Comercial Auchan Sud din Timișoara pe care l-am gândit astfel încât să deservească nevoile și preferințele timișorenilor în materie de pantofi sport, elemente de echipament sportiv, îmbrăcăminte sport și accesorii. Ne concentrăm pe brandurile și articolele preferate de timișoreni, iar modelele de pantofi sport New Balance sunt printre produsele care deschid lista noului magazin.

Cum am identificat preferința pentru modelele de pantofi sport New Balance în Timișoara? Ei bine, cu ajutorul online-ului. Magazinul virtual TrainerSport.ro este deja activ de o perioadă relevantă pentru noi din puntul de vedere al identificării preferințelor clienților la nivel local. Am urmărit cu atenție care sunt cele mai comandate produse, pe ce categorii de produse și pe ce produse specifice stă vizitatorul cel mai mult și am corelat aceste date cu locația. Cercetarea a fost esențială pentru a descoperi ceea ce își dorește clientul la nivel local și să ne adaptăm în consecință.

Am identificat cerere pentru anumite modele, așa că ne-am asigurat să le procurăm pentru a le avea în stoc, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Chiar dacă bărbații sunt cei care cumpără mai mult pantofi sport New Balance, cererea din partea femeilor este în creștere. Din punctul de vedere al frecvenței de cumpărare, femeile câștigă detașat.

Un aspect foarte important care ne-a determinat să deschidem magazinul din Timișoara a fost cererea importantă pe care am sesizat-o în zonă. Interesul pentru pantofii sport New Balance, dar și pentru o gamă largă de echipamente sportive și accesorii ne-a determinat să deschidem și un magazin fizic prin care să deservim zona Timișoarei.

Primele reacții au fost unele pozitive, în special din partea clienților care au cumpărat din magazinul online. De aceea, ne dorim ca, în continuare, să venim cu modele interesante de pantofi sport, dar și de îmbrăcăminte sport sau accesorii.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter