- 10% DISCOUNT LA COSUL DE CUMPARATURI PANA PE 15.06

Search
Generic filters
Exact matches only

Despre noi

Trainersport.ro este inspirat de nevoia oamenilor de a avea acces rapid şi in condiţii sigure la produse originale de calitate.

Ne ghidăm in permanenţă dupa tendinţele actuale, dar in acelasi timp ţinem cont de nevoile şi cerintele clienţilor noştri. Astfel le oferim acestora posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de produse Nike, Adidas, Puma, Reebok sau New Balance. Dorim sa va oferim produse de calitate superioara si servicii complete la preturi avantajoase.

Ne dorim clienți noi, pe care vrem să îi obținem prin imbunatăţirea constantă a site-ului şi prin consultanță și servicii de calitate. Intenția este de a-i surprinde chiar și pe cei care ne cunosc deja, prin noi servicii și oferte speciale.

Dorim ca toţi clienţii noştri sa fie multumiţi. Daca ne vizitati vom face tot posibilul să deveniţi unul dintre ei.

Produsele comercializate sunt actualizate zilnic. Modelele de pantofi sport disponibile in stoc sunt variate, atȃt din punct de vedere al intrebuinţării cȃt şi din punct de vedere al designului. Aceştia sunt disponibili in mai multe variante de culori si o serie completă de mărimi, de la 17 la 47. De asemenea va oferim articole de Imbrăcăminte si Accesorii pentru a va intregi ţinuta. Pantofii sport comercializati pe site-ul nostru sunt pentru barbati, femei si copii si pot ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Produsele sunt 100% originale, livrate in ambalajul de la producător şi au o garantie de 30 de zile.

Daca doriţi să ştiţi in permanenţă ce se intȃmplă pe site-ul nostru ne puteti urmari pe Facebook sau vă puteţi inscrie la Newsletter-ul nostru pentru a fi primii care beneficiaza de cele mai bune oferte.

Vă mulţumim pentru vizită. Vă stăm la dispoziţie pentru orice informatie aveţi nevoie. Spor la cumparaturi!

Informatii de contact

TRIMITE-NE UN MESAJ

Completeaza formularul de mai jos pentru a ne contacta: