- 10% DISCOUNT LA COSUL DE CUMPARATURI PANA PE 15.06

Search
Generic filters
Exact matches only

Retur

Conditii de schimb/ renuntare la produs

Pentru schimbarea sau returnarea produsului, trebuie sa solicitati returul in maxim de 14 zile calendaristice de cand l-ati primit si sa fie expediat in maxim 14 zile de la transmiterea cererii de retur.  Potrivit O.G. 34/2014 puteti renunta la orice produs comandat de la noi fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv anuntand acest retur in prealabil, doar in scris sau folosind FORMULARUL DE RETUR in termen de 14 zile calendaristice.  

La completarea formularului de retur, va alegeti varianta de returnare a produsului: ridicarea produsului de la adresa sau predarea acestuia de dvs in easybox Sameday. In ambele variante ne vom ocupa noi de transmiterea solicitarilor catre curieri. Veti primi mail de la noi cand va procesam cererea si mail de la firma de curierat cu informatii despre ziua de ridicare sau, dupa caz, despre procedura de predare a coletului in Easybox.

  • Puteti opta pentru:
    • Schimbarea produsului cu alta marime sau alt produs. Schimbul se poate face in decurs de 30 de zile, fie cu produse de aceeasi valoare, fie cu produse de valoare mai mare, dar doar cu produse disponibile in stoc. Daca alegeti schimbarea produsului comandat cu un produs mai scump, veti achita diferenta ramburs sau la easybox. Pentru schimb, transportul este GRATUIT, atat pentru ridicarea coletului de la adresa cat si pentru predarea coletului in easybox. Gratuitatea se aplica o singura data. Daca se doreste al doilea schimb, costul transportului este de 25 lei.
    • Rambursarea sumei. In acest caz, transportul este gratuit pentru coletele predate in locker, iar pentru coletele ridicate de la adresa costul transportului este 10 lei. Taxa de 10 lei se retine din suma restiutita. Banii vor fi inapoiati in maxim 5 zile lucratoare de cand receptionam noi coletul (nu de cand este preluat de curier de la adresa dvs.) Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de client.
  • Contravaloarea produselor nu se va returna in magazine ci doar in contul indicat de client in formularul de retur

Pentru ca returul dvs. sa fie acceptat, conditiile de renuntare la un produs sau de schimb al acestuia, sunt urmatoarele:

  • Pentru orice schimb/retur produsele trebuie sa fie nepurtate, sa nu aiba mirosuri improprii si sa fie trimise impreuna cu toate accesoriile acestora (siret, eticheta, cutie producator, etc). Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita. Ne rezervam dreptul de a trimite inapoi coletele care nu respecta aceste conditii sau de a retine o parte din valoarea de restituit, pentru restaurarea produsului. In acest caz suma ii va fi comunicata clientului. In cazul in care coletul neconform se va retrurna clientului, acesta va trebui sa suporte taxa de transport tur-retur in valoare de 25 de lei.
  • Produsele trebuie ambalate corespunzator, pentru a preveni deteriorarea ambalajului produsului (acesta autentifica originalitatea produsului). NU lipiti cutia pantofilor sport direct cu banda adeziva si nu lipiti AWB-ul de retur direct pe cutie. In cazul in care nu mai aveti ambalajul in care a sosit produsul, imbracati cutia in hartie, plastic etc inainte de a-l preda curierului.
  • Returul se face cu ramburs zero. Nu acceptam colete cu ramburs, deoarece trebuie sa verificam continutul. De asemenea nu acceptam colete cu plata transportului la noi. Coletele care nu respecta aceste conditii vor fi refuzate!
  • Produse excluse, care nu pot fi returnate: Perioada de 14 zile calendaristice nu este valabila in cazul lenjeriei de corp care a fost desigilata si care nu poate fi returnata din motive de igiena.

Dupa ce coletul ajunge in depozitul nostru, acesta este verificat, iar daca acesta respecta conditiile de renuntare, fisa de retur va fi procesata conform optiunii dvs.

Condiții de garantie

Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Garanția legală este egală cu durata medie de utilizare din momentul achiziției și de 2 ani de la achiziție pentru produsele de folosință îndelungată, conform art 16. din Legea 449/2003. Certificatul de garantie se poate descarca in varianta PDF de AICI.

Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni sub conditia ca in perioada medie de utilizare fiecare pereche de incaltaminte achizitionata sa fie purtatã alternativ cu minim alte 3 perechi de incaltaminte. Produsele sunt 100% originale, livrate in ambalajul original al producatorului! In caz de defect, in cadrul perioadei de garantie, se realizeaza prin reparare, iar daca acest lucru nu este posibil, prin inlocuire cu un alt produs identic (sau superior, cu achitarea diferentei de pret) In cazul in care produsul nu poate fi inlocuit se opteaza pentru restituirea contravalorii acestuia. Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre consumator. Costurile de transport si remediere vor fi suportate de catre noi.
Garantia nu acopera uzura normala a produsului si se acorda numai pentru defecte ce nu sunt din culpa consumatorului.

Pentru o mai buna gestionare a returului/schimbului va recomandam sa completati acest FORMULAR DE RETUR sau trimiteti un mail la adresa comenzi@trainersport.ro. Completarea formularului nu este una obligatorie, dar ajuta la accelerarea procedurii de schimb/retur.

Pentru orice informatie sau nelamurire un coleg (a) va sta la dispozitie pentru a raspunde mail-urilor dvs. trimise la : contact@trainersport.ro sau sunati cu incredere la tel. 0732 772 771