Search
Generic filters
Exact matches only

Accesarea trainersport.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor(pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție), asumarea responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate in orice moment fara un anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea paginii.
Continutul site-ului www.trainerport.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Mon Sport Shop SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea, fara acordul scris, a oricaror elemente de pe site-ul www.trainersport.ro. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: trainersport.ro@gmail.com

Prețul Produselor

Preţul produselor de pe site-ul nostru vor fi verificate ocazional, cu excepţia cazurilor unor erori evidente.
Preturile includ TVA, dar costurile de livrare nu sunt incluse,acestea vor fi adăugate la suma totală cum este prevăzut în informaţiile de livrare.
Preţurile se pot modifica in orice moment, dar modificările nu vor afecta comezile ce au fost deja confirmate.
Site-ul nostru conţine un număr mare de produse şi este întotdeauna posibil ca, în ciuda eforturilor noastre unele dintre produsele enumerate pe site-ul nostru poate avea un preţ incorect.Vom rectifica orice astfel de erori, cât mai curând posibil, odată ce am devenit conştienţi de ele. În cazul în care preţul corect al unui produs este diferit de preţul declarat pe site-ul nostru,vă vom contacta inainte de expedierea produsului, sau ne rezervam dreptul de a respinge comanda dumneavoastră.

Cum comand?

Comenzile se pot face atat pe site cat si telefonic. Comenzile telefonice se preiau de Luni pana Vineri in intervalul orar 10-19:00 si Sambata in intervalul 10-15. In afara acestor ore se pot face comenzi doar online prin formularul de comanda din cadrul site-ului. Comenzile facute in zilele de Sambata si Duminica vor fi exediate Luni.

Pe pagina fiecarui produs veti gasi detaliile necesare: poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț. Daca doriti achizitionarea unui produs intrati in pagina produsului dorit si selectati marimea. Daca nu stiti exact ce marime sa comandati puteti consulta TABELUL DE MARIMI.

Selectati marimea dorita si cantitatea, apoi dati click pe butonul „Adauga in cos” aflat in dreapta imaginii. Produsul va merge in cosul de cumparaturi. Puteti alege sa vizualizati cosul , sau sa continuati cumparaturile.

Cosul de cumparaturi

Puteti adauga sau puteti scoate produse din cosul de cumparaturi, sau puteti continua cumparaturile.

Aici aveti posibilitatea sa va logati in contul existent sau sa va creati un cont nou de utilizator.

Dati Click pe „Continua la pagina de finalizare a comenzii” si aici veti putea completa datele dumneavoastra de livrare. In cazul in care sunteti logat(a) in contul dumneavoastra, datele de livrare se vor completa automat cu cele din propriul cont.

Metoda de plata

Alegeti varianta de plata.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dupa ce ati completat cat mai detaliat datele de livrare, si ati selectat metoda de plata, dati click pe butonul „Plaseaza comanda” si comanda dumneavoastra va fi finalizata, iar in cazul platii cu cardul veti fi redirectionat(a) spre platforma 3D secure unde v-a trebui sa introduceti datele bancare pentru finalizarea platii.

Veti primi un mail de confirmare cu datele integrate ale comenzii.
Pentru a comanda rapid un produs de pe site-ul nostru puteti suna la numarul afisat in partea de sus a site-ului sa discutati cu unul dintre operatorii nostri!

Produsele se trimit in orice localitate din Romania prin servicii de curierat rapid sau colet postal.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de dvs este greșita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate contacta destinatarul, coletele raman la Centru zonal Fan Courier timp de 5 zile, după care revin la Expeditor.
Daca marimea comandata nu se potriveste,se poate schimba cu alta marime sau cu alt produs, in limita stocului disponibil.

Pentru clientii din Timisoara: comenzile se pot plasa pe site si acestia au posibilitatea de ridicare a produsului din magazinul nostru, situat in Galeria Auchan Sud, Calea Sagului nr 223. Comanda poate fi ridicata dupa ce un consultant va contacteaza pentru confirmare. Preturile si ofertele din magazin pot fi diferite fata de cele de pe site, de aceea produsele comandate trebuie initial rezervate!

Condiții de schimb și retur

Termenul de garantie comerciala este de 30 zile de la data livrarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.Garanția legală este egală cu durata medie de utilizare din momentul achiziției și de 2 ani de la achiziție pentru produsele de folosință îndelungată, conform art 16. din Legea 449/2003.

Durata medie de utilizare a produselor noastre este de 6 luni sub conditia ca in perioada medie de utilizare fiecare pereche de incaltaminte achizitionata sa fie purtatã alternativ cu minim alte 3 perechi de incaltari. Produsele sunt 100% originale, livrate in ambalajul original al producatorului! In caz de defect, in cadrul perioadei de garantie, se realizeaza prin reparare, iar daca acest lucru nu este posibil, prin inlocuire cu un alt produs identic(sau superior, cu achitarea diferentei de pret) In cazul in care produsul nu poate fi inlocuit se opteaza pentru restituirea contravalorii acestuia.Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala este de maxim 15zile calendaristice din momentul informarii de catre consumator.
Garantia nu acopera uzura normala a produsului si se acorda numai pentru defecte ce nu sunt din culpa consumatorului.

Pentru o mai buna gestionare a returului/schimbului va recomandam sa completati acest FORMULAR DE RETUR sau trimiteti un mail la adresa trainersport.ro@gmail.com. Comletarea formularului nu este una obligatorie, dar ajuta la accelerarea procedurii de schimb/retur.

Pentru orice informatie sau nelamurire un coleg (a) va sta la dispozitie pentru a raspunde mail-urilor dvs. trimise la : trainersport.ro@gmail.com sau sunati cu incredere la tel. 0799692407