Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Adidas Questar Ride: o opțiune viabilă de pantofi sport de alergare

Acum că a venit vremea frumoasă îți reiei conștiincios turele de alergare. Cum pantofii sport de alergare de anul trecut sunt uzați s-ar putea să ai nevoie de o pereche nouă. În această situație, ai putea să treci pe lista de variante și Adidas Questar Ride.

De ce Adidas Questar Ride pot fi o alegere viabilă?

Modelul a fost conceput pentru alergătorii urbani, de aceea sunt adaptabili la tipurile de teren întâlnite în oraș, de la aleile parcurilor, la macadam sau la tartanul pistelor de atletism. Ca nivel de performanță, modelul este recomandat alergătorilor începători și de nivel mediu care practică acest tip de mișcare în mod regulat.

Atuul principal al Adidas Questar Ride este confortul conceput special pentru alergători. Partea superioară asigură o ventilație optimă a piciorului în timpul activităților sportive, oferind în același timp, o stabilitate foarte bună.

La rândul ei, talpa este construită pentru a atenua șocurile, astfel încât presiunea asupra încheieturilor sportivului să fie minimă, indiferent de terenul pe care aleargă.

Nu în ultimul rând, designul Adidas Questar Ride este unul modern, foarte apreciat de cea mai mare parte a cumpărătorilor. Înainte de a-i descoperi atributele de confort și performanță, cumpărătorii apreciază aspectul pantofului sport de alergare. Pe design se bazează, de cele mai multe ori, decizia de cumpărare.

Materialele folosite de Adidas pentru acest model sunt specifice tehnologiei sportive. De aceea, Adidas Questar Ride sunt foarte ușori, ceea ce facilitează libertatea de mișcare a purtătorului.

Modelul poate fi purtat și în afara activităților sportive. De exemplu, merge perfect cu ținutele de timp liber sau cu ținutele casual, relaxate. Poți să te încalți cu Adidas Questar Ride atunci când ai în față o zi în care vei avea mult de umblat și de stat în picioare.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter