Ofera un calificativ
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Acum că a venit vremea frumoasă îți reiei conștiincios turele de alergare. Cum pantofii sport de alergare de anul trecut sunt uzați s-ar putea să ai nevoie de o pereche nouă. În această situație, ai putea să treci pe lista de variante și Adidas Questar Ride.

De ce Adidas Questar Ride pot fi o alegere viabilă?

Modelul a fost conceput pentru alergătorii urbani, de aceea sunt adaptabili la tipurile de teren întâlnite în oraș, de la aleile parcurilor, la macadam sau la tartanul pistelor de atletism. Ca nivel de performanță, modelul este recomandat alergătorilor începători și de nivel mediu care practică acest tip de mișcare în mod regulat.

Atuul principal al Adidas Questar Ride este confortul conceput special pentru alergători. Partea superioară asigură o ventilație optimă a piciorului în timpul activităților sportive, oferind în același timp, o stabilitate foarte bună.

La rândul ei, talpa este construită pentru a atenua șocurile, astfel încât presiunea asupra încheieturilor sportivului să fie minimă, indiferent de terenul pe care aleargă.

Nu în ultimul rând, designul Adidas Questar Ride este unul modern, foarte apreciat de cea mai mare parte a cumpărătorilor. Înainte de a-i descoperi atributele de confort și performanță, cumpărătorii apreciază aspectul pantofului sport de alergare. Pe design se bazează, de cele mai multe ori, decizia de cumpărare.

Materialele folosite de Adidas pentru acest model sunt specifice tehnologiei sportive. De aceea, Adidas Questar Ride sunt foarte ușori, ceea ce facilitează libertatea de mișcare a purtătorului.

Modelul poate fi purtat și în afara activităților sportive. De exemplu, merge perfect cu ținutele de timp liber sau cu ținutele casual, relaxate. Poți să te încalți cu Adidas Questar Ride atunci când ai în față o zi în care vei avea mult de umblat și de stat în picioare.

Mai multe in această categorie: Cauti o pereche de adidasi originali in Timisoara? Afla cum ii poti identifica! » Nike Air Max 95, un model cu peste 20 de ani de istorie » Nike folosește printul 3D pentru a crea pantofi de alergare pentru maratoniștii de elită » Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon » Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil? » New Balance bate palma cu armata americană pentru un contract de 17,3 milioane USD » Nike a anunțat un turneu de workshopuri de design pentru celebrarea modelului Air Max » ADIDAS ACE 17.3 PrimeMesh: alegerea fiabilă de ghete de fotbal în sală » New Balance GW500: un cadou chic pentru ea » De ce ai nevoie de pantofi sport pentru mers? » New Balance 574: de ce sunt o variantă bună pentru o purtare de zi cu zi? » De ce Nike Tanjun pot fi pantofii sport de care ai nevoie în această primăvară? » Nike Air Max, un pantof sport devenit fenomen în moda străzii » Pantofi sport PUMA pentru un look de stradă cool » Adidas Originals relansează linia de îmbrăcăminte Adicolor pentru sezonul primăvară-vară 2018 » Profită de reducerile de iarnă pentru a-ți lua pantofi sport cool pentru primăvara care se apropie! » Am înnoit colecția de pantofi sport Adidas! Descoperă-o! » Ai văzut colecția noastră de geci de iarnă 2017-2018? » Cauți o pereche de pantofi sport casual? » Vine iarna! Ți-ai pregătit o căciulă călduroasă? » Echipament de sală pentru ea: cum îl alegi pe cel mai potrivit? » Cum a devenit Reebok un brand emblematic pentru practicanții de Crossfit? » Reebok își consolidează imaginea cu un „magazin amiral” deschis în Boston » Te așteptăm în noul magazin din Timișoara cu o selecție bogată de pantofi sport New Balance » Cum identifici o pereche originală de adidași New Balance? » Cum identifici un magazin de adidasi originali in Timisoara? »
Postarea Precedentă Nike folosește printul 3D pentru a crea pantofi de alergare pentru maratoniștii de elită
Urmatoarea Postare Nike Air Max 95, un model cu peste 20 de ani de istorie

Lasă un răspuns