Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Cauti o pereche de adidasi originali in Timisoara? Afla cum ii poti identifica!

Timisoara este un oras important din punctul de vedere al pietei de echipamente sportive. In oras s-a format deja o cultura a sportului pentru mentinerea sanatatii iar oamenii sunt din ce in ce mai interesati de echipamente care le pot oferi beneficii suplimentare de confort si care le pot sustine performanta. Încaltamintea joaca un rol esential in cea mai mare parte a sporturilor, fie ca este vorba de alergare, tenis, baschet, fotbal, etc., de aceea trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Chiar daca pare simplu, gasirea unei perechi de adidasi originali in Timisoara, poate fi o provocare, mai ales daca nu cauti in magazinele autorizate, fie ca este vorba de magazine online sau de magazine fizice in centre comerciale si mall-uri. Exista cativa indicatori care arata daca o pereche de pantofi sport, fie ei pentru performanta sau pentru purtat zi de zi sunt originali si au calitatile specificate de producator sau sunt o replica.

Prețul

De cele mai multe ori, pretul este principalul indicator, dar si capcana in care cumparatorul este prins cel mai usor. De obicei, replicile au preturi mult mai mici decat pantofii sport originali. Chiar daca din punctul de vedere al aspectului nu exista diferente vizibile intre original si replica, cel putin in momentul initial, acestea vor aparea dupa prima purtare. Pretul mic este tentant, dar pe masura pretului este si calitatea replicilor cumparate.

Codul SKU

Este un cod specific incaltamintei originale. Acesta apare inscriptionat pe eticheta interioara si trebuie sa coincida cu cel inscriptionat pe cutie. Codurile difera in functie de producator. De exemplu, in timp ce Nike are cod SKU pentru model, Adidas a adoptat coduri distincte pentru fiecare pereche.

Mărimile

In magaziele care vand replici nu se vor gasi marimi intermediare, respectiv 38,5, 40,5, 42,5 etc. În aceste magazine online sau offline toate modelele au doar marimi fixe 39, 40, 41, 42, 43, etc.

De obicei, replicile pot fi identificate destul de usor de un ochi format. Totusi exista si replici foarte bune care sunt identice din punctul de vedere al aspectului cu modelul original. În cazul in care esti intr-un magazin care vinde adidasi originali in Timisoara, testeaza si reactia vanzatorului sau a vanzatoarei in momentul in care intrebi daca produsele din magazin sunt autentice sau replici.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter