Ofera un calificativ
  • 5.00 / 5 5
(1 vote)

Adidas PrimeMesh
Adidas PrimeMesh

Adidas Ace 17.3 PrimeMesh este ultimul model al serie de ghete de fotbal ACE. Ceea ce face acest model mai special este echilibrul aproape perfect pe care a reușit să-l obțină între confort, protecție și control. De asemenea, stilul este unul interesant, ceea ce îi face o opțiune potrivită pentru jucătorii amatori tineri și nu numai.

Sunt concepuți pentru cei care joacă fotbal de plăcere, pentru cei care joacă între prieteni, săptămânal, pentru relaxare și pentru a face mișcare. Pentru acest tip de jucători Adidas Ace 17.3 PrimeMesh propune performațe optimizate atât pentru nivelul de efort, cât și pentru suprafața de joc. Cei de la Adidas au versiuni speciale pentru toate tipurile de suprafețe. Noi am ales versiunea pentru fotbal de sală deoarece a fost una dintre cele mai vândute ghete de fotbal din această primă perioadă a anului 2018.

În condițiile în care majoritatea amatorilor de fotbal și-au mutat partidele amicale la interior, în săli sau în baloane, cererea pentru ghete de fotbal în sală a fost în creștere. Acum, odată cu venirea primăverii, atenția fotbaliștilor amatori se va orienta, ca în fiecare sezon, către ghete de fotbal pentru teren sintetic. Acest tip de suprafață este cel mai popular pentru cei care joacă fotbal de hobby.

Talpa Adidas Ace 17.3 PrimeMesh este construită cu o tehnologie sportivă modernă care asigură aderența pe suprafața de joc din sală, fie că este vorba de parchet, sau alt tip de pardoseală specială pentru terenurile de sport. Așadar, talpa punctează foarte bine la capitolele stabilitate și aderență.

Din punctul de vedere al siguranței, Adidas Ace 17.3 PrimeMesh, vin cu un avantaj major. Sunt mai înalți, vin până peste gleznă, asigurându-i astfel o protecție superioară în condiții de presiune intensă în timpul partidelor de fotbal.

Modelul este o achiziție foarte bună pentru amatorii de fotbal în sală, iar prețul special la care este disponibil în magazinul nostru îl transformă într-o oportunitate de neratat.

Mai multe in această categorie: Cauti o pereche de adidasi originali in Timisoara? Afla cum ii poti identifica! » Nike Air Max 95, un model cu peste 20 de ani de istorie » Adidas Questar Ride: o opțiune viabilă de pantofi sport de alergare » Nike folosește printul 3D pentru a crea pantofi de alergare pentru maratoniștii de elită » Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon » Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil? » New Balance bate palma cu armata americană pentru un contract de 17,3 milioane USD » Nike a anunțat un turneu de workshopuri de design pentru celebrarea modelului Air Max » New Balance GW500: un cadou chic pentru ea » De ce ai nevoie de pantofi sport pentru mers? » New Balance 574: de ce sunt o variantă bună pentru o purtare de zi cu zi? » De ce Nike Tanjun pot fi pantofii sport de care ai nevoie în această primăvară? » Nike Air Max, un pantof sport devenit fenomen în moda străzii » Pantofi sport PUMA pentru un look de stradă cool » Adidas Originals relansează linia de îmbrăcăminte Adicolor pentru sezonul primăvară-vară 2018 » Profită de reducerile de iarnă pentru a-ți lua pantofi sport cool pentru primăvara care se apropie! » Am înnoit colecția de pantofi sport Adidas! Descoperă-o! » Ai văzut colecția noastră de geci de iarnă 2017-2018? » Cauți o pereche de pantofi sport casual? » Vine iarna! Ți-ai pregătit o căciulă călduroasă? » Echipament de sală pentru ea: cum îl alegi pe cel mai potrivit? » Cum a devenit Reebok un brand emblematic pentru practicanții de Crossfit? » Reebok își consolidează imaginea cu un „magazin amiral” deschis în Boston » Te așteptăm în noul magazin din Timișoara cu o selecție bogată de pantofi sport New Balance » Cum identifici o pereche originală de adidași New Balance? » Cum identifici un magazin de adidasi originali in Timisoara? »
Postarea Precedentă New Balance GW500: un cadou chic pentru ea
Urmatoarea Postare Nike a anunțat un turneu de workshopuri de design pentru celebrarea modelului Air Max

Lasă un răspuns