Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

ADIDAS ACE 17.3 PrimeMesh: alegerea fiabilă de ghete de fotbal în sală

Adidas PrimeMesh
Adidas PrimeMesh

Adidas Ace 17.3 PrimeMesh este ultimul model al serie de ghete de fotbal ACE. Ceea ce face acest model mai special este echilibrul aproape perfect pe care a reușit să-l obțină între confort, protecție și control. De asemenea, stilul este unul interesant, ceea ce îi face o opțiune potrivită pentru jucătorii amatori tineri și nu numai.

Sunt concepuți pentru cei care joacă fotbal de plăcere, pentru cei care joacă între prieteni, săptămânal, pentru relaxare și pentru a face mișcare. Pentru acest tip de jucători Adidas Ace 17.3 PrimeMesh propune performațe optimizate atât pentru nivelul de efort, cât și pentru suprafața de joc. Cei de la Adidas au versiuni speciale pentru toate tipurile de suprafețe. Noi am ales versiunea pentru fotbal de sală deoarece a fost una dintre cele mai vândute ghete de fotbal din această primă perioadă a anului 2018.

În condițiile în care majoritatea amatorilor de fotbal și-au mutat partidele amicale la interior, în săli sau în baloane, cererea pentru ghete de fotbal în sală a fost în creștere. Acum, odată cu venirea primăverii, atenția fotbaliștilor amatori se va orienta, ca în fiecare sezon, către ghete de fotbal pentru teren sintetic. Acest tip de suprafață este cel mai popular pentru cei care joacă fotbal de hobby.

Talpa Adidas Ace 17.3 PrimeMesh este construită cu o tehnologie sportivă modernă care asigură aderența pe suprafața de joc din sală, fie că este vorba de parchet, sau alt tip de pardoseală specială pentru terenurile de sport. Așadar, talpa punctează foarte bine la capitolele stabilitate și aderență.

Din punctul de vedere al siguranței, Adidas Ace 17.3 PrimeMesh, vin cu un avantaj major. Sunt mai înalți, vin până peste gleznă, asigurându-i astfel o protecție superioară în condiții de presiune intensă în timpul partidelor de fotbal.

Modelul este o achiziție foarte bună pentru amatorii de fotbal în sală, iar prețul special la care este disponibil în magazinul nostru îl transformă într-o oportunitate de neratat.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter