Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Ai nevoie de ghete de fotbal noi? Așa le alegi pe cele potrivite

Chiar dacă este iarnă, sportul face parte din stilul de viață și nu ratezi partidele săptămânale de fotbal cu prietenii sau cu colegii de la serviciu. Joci fotbal regulat și destul de frecvent, așa că, mai devreme sau mai târziu vei avea nevoie de ghete de fotbal noi concepute pentru a oferi cele mai bune performanțe în condițiile în care joci. De asemenea, confortul și siguranța sunt două atribute care nu trebuie să lipsească următoarei perechi de ghete de fotbal indiferent de nivelul la care joci.

O serie de fotbaliști care practică sportul la nivel de hobby neglijează, de multe ori, importanța unui echipament corespunzător, dar mai ales a unei perechi de ghete de fotbal adaptate suprafeței de joc. Deoarece este iarnă, sunt șanse destul de mici să joci fotbal pe un teren afară, așa că nu ne vom ocupa acum de ghete de fotbal speciale pentru gazon natural, respectiv cele cu crampoane metalice. Acestea nu sunt recomandate pe suprafețe sintetice și nici în sală deoarece pot duce la accidentări grave atât a celui care le poartă cât și a partenerilor de joc.

În acest sezon, getele de fotbal pentru gazon sintetic și cele pentru parchet sunt cele mai căutate, așa că, hai să vedem ce caracteristici ar trebui să aibă.

Ghete de fotbal pentru gazon sintetic

Principala caracteristică a acestui tip de încălțăminte sport este conceptul tălpii. Definitorii sunt crampoanele de cauciuc care asigură aderența și stabilitatea pe suprafața de joc. Prin aceste caracteristici, ghetele de fotbal oferă condițiile de siguranță de care jucătorul are nevoie pentru suprafața de joc specifică.

Ghete de fotbal pentru sală

Talpa pentru ghetele de fotbal de sală este plată și fabricată dintr-un cauciuc antiderapant. La caracteristicile antiderapante contribuie și profilul tălpii. De obicei, sălile de fotbal sunt acoperite cu parchet care, deși tratat cu vopsele speciale alunecă, mai ales dacă se umezește. Așadar pentru a juca în condiții de siguranță în sală, ia pereche de ghete adaptată.

Încălțămintea este piesa de bază a echipamentului sportiv pentru majoritatea disciplinelor, așa că alege-o cu atenție!

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter