Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Cauți o pereche de pantofi sport casual?

Ai nevoie de câteva perechi de pantofi sport casual în garderoba ta pentru că vrei încălțăminte comodă și cool care să-ți ofere, în primul rând libertatea de mișcare de care ai nevoie în fiecare zi, dar să-ți și completeze ținutele. Așa că, indiferent că mergi la birou cu bicicleta, ieși în oraș cu prietenii sau profiți de o zi frumoasă de duminică și ieși la o plimbare cu familia, o pereche de pantofi sport casual este încălțămintea potrivită.

Pantofii sport au ieșit de mult din sălile și de pe terenurile de sport și defilează „cu capul sus” pe străzile aglomerate ale orașelor. Oamenii au simțit nevoia de încălțăminte confortabilă, la fel de confortabilă ca cea în care fac sport, așa că pantofii sport au devenit și casual, înlocuind în multe situații pantoful clasic.

Producătorii de echipamente sportive s-au adaptat schimbării de perspectivă asupra pantofilor sport și și-au diversificat gama de produse cu propuneri dedicate străzii. Încălțămintea pentru sport a devenit specializată, cu o serie de caracterisitici tehnice distincte pentru fiecare disciplină sportivă în parte. Astfel încălțămintea sport s-a împărțit în două ramuri distincte, încălțămintea pentru performanță în sport și încălțămintea de stradă concentrată pe stil și confort.

Modele noi de pantofi sport apar în permanență, iar Adidas Los Angels este un model desăvârșit pentru stradă. Din punctul de vedre al designului vine cu influențe retro și cu o paletă de culori care pot imprima o notă aparte ținutelor tale de zi cu zi. Combinația de piele întoarsă și material textil marchează cele două laturi ale acestui model, respectiv cea sportivă și cea urbană. Adidas Los Angeles adaptează confortul necesar atleților de înaltă performanță la nevoile „atletului urban” care trebuie să facă față agitației zilnice în cele mai bune condiții de confort pentru picioarele sale. Confortul este un atribut esențial la care sunt atente persoanele dinamice, cu o viață activă, exact publicul Adidas Los Angeles, așa că nu au fost făcute compromisuri la acest capitol.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter