Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum identifici o pereche originală de adidași New Balance?

Piața este plină de produse contrafăcute. Copiile sunt făcut, în general, după produse care au priză la cumpărător, care cade în capcana prețului și cumpără satisfăcut că a găsit un produs autentic la un preț foarte bun. Colecțiile de adidași New Balance sunt foarte populare, așa că, replicile după modele brandului sunt întâlnite pe fel de fel de site-uri „fantomă” care vând replici mai mult sau mai puțin reușite. Fiecare marcă are elementele ei de certificare a autenticității, iar New Balance nu face excepție.

Câteva dintre elementele de identificare esențiale pentru o pereche originală de adidași New Balance sunt:

Cutia

Pantofii sport originali ai brandului vin într-o cutie solidă personalizată cu elementele de identificare New Balance. Cutia este primul indiciu, așa că ar fi bine să o verifici pentru a identifica eventualele erori grafice care ar putea să o trădeze. Finisajele cutiei sunt, la rândul lor un indicator important al autenticității produsului.

Eticheta de pe cutie

Cutiile de pantofi sport New Balance au pe partea laterală o etichetă pe care apar detalii, cum ar fi: codul modelului, măsura pantofului, codul de culoare și un cod de bare. Aceste detalii de pe cutie trebuie să corespundă cu produsul, iar codul de bare de pe cutie trebuie să fie același cu cel de pe limba pantofului sport.

Logo-ul interior

Logo-ul New Balance se regăsește și în interiorul pantofului, pe branț. Acesta se șterge odată cu purtarea, dar atunci când perechea de pantofi este nouă, acest logo ar trebui să se vadă foarte bine.

Eticheta de pe limbă

Pe această etichetă ar trebui să se regăsească informațiile de pe cutie. Inclusiv codul de bare trebuie să coincidă. În cazul în care informațiile de pe limbă nu coincid cu cele pe pe eticheta exterioară a cutiei, ar trebui să îți ridici semne de întrebare.

Logo-ul de pe talpă

Modelele autentice au un logo pe talpă. Poziționarea acestuia depinde de model și de tipul de talpă. Așadar logo-ul poate apărea fie pe călcâi, fie la mijlocul tălpii.

Alte elemente de identificare țin de calitatea finisajelor. O replică este identificată ușor după cusăturile inexacte și urmele de lipici foarte vizibile.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter