Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

De ce Nike Tanjun pot fi pantofii sport de care ai nevoie în această primăvară?

Nike Tanjun
Nike Tanjun

Încă puțin și vei renunța la ghetele groase pentru a reveni la pantofi sport. Nu ai vrea ca primăvara să te ia prin surprindere, așa că ar trebui să începi să cauți nișe modele casual care ți s-ar potrivi. O variantă ar putea fi Nke Tanjun.

De ce tocmai acest model de la Nike?

Nike Tanjun vin, în primul rând cu un preț accesibil. În această perioadă îi poți găsi în magazinul nostru online la un preț special. Prețul nu este însă argumentul suprem care ar trebui să te convingă să-ți cumperi o pereche.

Modelul este inspirat din pantofii sport dedicați pentru alergare. ADN-ul sportiv se regăsește în confortul pe care îl oferă Nike Tanjun. De asemenea, acești pantofi sport casual sunt foarte ușori, ceea ce îi recomandă pentru o purtare zilnică intensivă.

Ventilarea este o proprietate care nu poate fi neglijată, mai ales în condițiile în care temperaturile de primăvară ajung, în scurt timp, să se transforme în caniculă.

Să ne uităm puțin și la aspectul „stil”, mai ales că este vorba de un pantof sport casual. Din conceptul modelului vedem că se pot adapta unei ținute sport urbane, sunt ușor de asortat și dau o senzație de libertate. Pot fi încălțămintea pe care să o porți la birou, dar și în timpul liber, la o plimbare cu bicicleta.

În japoneză „Tanjun” înseamnă simplitate, iar aceasta este linia pe care Nike a respectat-o în acest concept. Simplitatea se regăsește însă doar la nivelul aspectului. „Sub capotă” se regăsește o tehnologie sportivă „temperată” pentru a se comporta perfect în stradă.

Nike Tanjun sunt o opțiune care merită luată în considerare pentru această primăvară. Spiritul lor sportiv și versatilitatea îi face să se adapteze în aproape orice outfit casual.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter