Ofera un calificativ
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Brandul New Balance demarează o colaborare mai puțin obișnuită. Deși de-a lungul celor este 110 de ani de existență a colaborat cu o serie de companii și entități, contractul cu Ministerul Apărării din Statele Unite este ceva inedit și o premieră pentru compania producătoare de echipamente sportive.

Conform SneakerNews.com, compania din Boston a semnat contractul cu Ministarul Apărării din SUA în valoare de 17,3 milioane USD pentru o perioadă de 18 luni, cu opțiunea de prelungire pentru încă 18.

Ce trebuie să facă New Balance pentru armata americană? Evident, ce știe cel mai bine, pantofi sport. Bineînțeles, pantofii sport pe care îi vor purta soldații americani vor fi construiți după specificații speciale astfel încât să se încadreze în normele obligatorii ale armatei. Seria de pantofi sport va fi folosită de recruții care intră în programul de antrenament de bază.

Achiziția de pantofi sport pentru soldați este o premieră și pentru armata americană. Până acum, Ministerul Apărării nu le oferea soldaților încălțăminte pentru astfel de situații, dar într-un demers de a asigura condiții optime de pregătire, încălțămintea sport a ajuns pe lista elementelor de care orice soldat are nevoie.

New Balance a fost brandul selectat pentru a susține performanța soldaților americani în timpul antrenamentelor deoarece brandul nu este la prima colaborare militară. În trecut, compania a furnizat soldaților din armata israeliană o ediție specială a serie 577, în culorile negru și argintiu. Acest model special a devenit o piesă de colecție valoroasă pentru pasionații de pantofi sport.

Contractul între armată și New Balance reprezintă o victorie pentru companie care a militat pentru introducerea pantofilor sport în echipamentul soldaților, Acest articol nu a fost prevăzut până acum, deși oficialii armatei americane au fost întotdeauna foarte atenți să asigure soldaților cele mai bune echipamente.

Mai multe in această categorie: Cauti o pereche de adidasi originali in Timisoara? Afla cum ii poti identifica! » Nike Air Max 95, un model cu peste 20 de ani de istorie » Adidas Questar Ride: o opțiune viabilă de pantofi sport de alergare » Nike folosește printul 3D pentru a crea pantofi de alergare pentru maratoniștii de elită » Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon » Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil? » Nike a anunțat un turneu de workshopuri de design pentru celebrarea modelului Air Max » ADIDAS ACE 17.3 PrimeMesh: alegerea fiabilă de ghete de fotbal în sală » New Balance GW500: un cadou chic pentru ea » De ce ai nevoie de pantofi sport pentru mers? » New Balance 574: de ce sunt o variantă bună pentru o purtare de zi cu zi? » De ce Nike Tanjun pot fi pantofii sport de care ai nevoie în această primăvară? » Nike Air Max, un pantof sport devenit fenomen în moda străzii » Pantofi sport PUMA pentru un look de stradă cool » Adidas Originals relansează linia de îmbrăcăminte Adicolor pentru sezonul primăvară-vară 2018 » Profită de reducerile de iarnă pentru a-ți lua pantofi sport cool pentru primăvara care se apropie! » Am înnoit colecția de pantofi sport Adidas! Descoperă-o! » Ai văzut colecția noastră de geci de iarnă 2017-2018? » Cauți o pereche de pantofi sport casual? » Vine iarna! Ți-ai pregătit o căciulă călduroasă? » Echipament de sală pentru ea: cum îl alegi pe cel mai potrivit? » Cum a devenit Reebok un brand emblematic pentru practicanții de Crossfit? » Reebok își consolidează imaginea cu un „magazin amiral” deschis în Boston » Te așteptăm în noul magazin din Timișoara cu o selecție bogată de pantofi sport New Balance » Cum identifici o pereche originală de adidași New Balance? » Cum identifici un magazin de adidasi originali in Timisoara? »
Postarea Precedentă Nike a anunțat un turneu de workshopuri de design pentru celebrarea modelului Air Max
Urmatoarea Postare Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil?

Lasă un răspuns