Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

New Balance bate palma cu armata americană pentru un contract de 17,3 milioane USD

Brandul New Balance demarează o colaborare mai puțin obișnuită. Deși de-a lungul celor este 110 de ani de existență a colaborat cu o serie de companii și entități, contractul cu Ministerul Apărării din Statele Unite este ceva inedit și o premieră pentru compania producătoare de echipamente sportive.

Conform SneakerNews.com, compania din Boston a semnat contractul cu Ministarul Apărării din SUA în valoare de 17,3 milioane USD pentru o perioadă de 18 luni, cu opțiunea de prelungire pentru încă 18.

Ce trebuie să facă New Balance pentru armata americană? Evident, ce știe cel mai bine, pantofi sport. Bineînțeles, pantofii sport pe care îi vor purta soldații americani vor fi construiți după specificații speciale astfel încât să se încadreze în normele obligatorii ale armatei. Seria de pantofi sport va fi folosită de recruții care intră în programul de antrenament de bază.

Achiziția de pantofi sport pentru soldați este o premieră și pentru armata americană. Până acum, Ministerul Apărării nu le oferea soldaților încălțăminte pentru astfel de situații, dar într-un demers de a asigura condiții optime de pregătire, încălțămintea sport a ajuns pe lista elementelor de care orice soldat are nevoie.

New Balance a fost brandul selectat pentru a susține performanța soldaților americani în timpul antrenamentelor deoarece brandul nu este la prima colaborare militară. În trecut, compania a furnizat soldaților din armata israeliană o ediție specială a serie 577, în culorile negru și argintiu. Acest model special a devenit o piesă de colecție valoroasă pentru pasionații de pantofi sport.

Contractul între armată și New Balance reprezintă o victorie pentru companie care a militat pentru introducerea pantofilor sport în echipamentul soldaților, Acest articol nu a fost prevăzut până acum, deși oficialii armatei americane au fost întotdeauna foarte atenți să asigure soldaților cele mai bune echipamente.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter