Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

New Balance GW500: un cadou chic pentru ea

Seria New Balance GW500 este una dintre cel mai populare serii casual ale producătorului de echipamente sportive. Modelele serie se bucură de o popularitate crescută în rândul reprezentantelor sexului frumos. Silueta suplă a specifică acestei serii și materialele ușoare fac din aceste modele o opțiune de luat în considerare pentru primăvara care bate la ușă.

Prima impresie la încălțarea unui model din seria New Balance GW500 este nivelul de ventilare pe care îl oferă piciorului în condițiile unei purtări zilnice intensive. Materialele moderne folosite pentru construcția seriei sunt combinate în așa fel încât să asigure un nivel de ventilare optim, esențial pentru confortul piciorului.

Seria New Balance GW500 este inspirată din modelele concepute special pentru alergare ale producătorului. De aceea flexibilitatea tălpii, la fel ca și durabilitatea acesteia sunt esențiale pentru pantofii sport, indiferent că sunt concepuți pentru performanță sau pentru a fi purtați în situațiile de zi cu zi.

La fel ca partea superioară, talpa este dintr-un material care îndeplinește proprietățile necesare pentru ca pantoful să ofere purtătoarei tot confortul de care are nevoie.

Să ne orientăm acum și către stil. Modelele seriei New Balance GW500 se poate adapta foarte ușor oricărui tip de ținută urbană casual și chiar smart-casual. Look-ul lor cu influențe retro îi face pe acești pantofi sport să fie atât de versatil în ceea ce privește încadrarea într-un stil vestimentar.

Sunt în largul lor atât cu o blugi și o cămașă, ținuta potrivită pentru mers la birou într-o vineri frumoasă de primăvară, dar și cu o rochie vaporoasă de vară, sau cu una mai sobră care poate fi purtată la o ieșire în oraș cu prietenii.

Modelele serie se adaptează foarte bine și activităților de timp liber, așa că ai putea să îi încerci la o plimbare ușoară cu bicicleta.

Dacă tot se apropie 8 martie, sugerează-i partenerului cam ce ți-ar plăcea să primești cadou. În cazul în care nu prinde aluziile, cumpără-ți chiar tu o pereche din seria New Balance GW500.

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter