Ofera un calificativ
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Între 22 martie și 15 aprilie, Nike va organiza evenimentul denumit „Nike: ON AIR”, constândîntr-o serie de workshopuri de design de încălțăminte sport. Workshopurile se vor desfășura în mai multe orașe ale lumii: Paris, Londra, New York, Seul, Shanghai și Tokyo. Participanții vor avea ocazia să cunoască mai bine procesul de design de încălțăminte sport al Nike.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al companiei Nike.com.

Programul urmează să ofere participanților ocazia de a crea cea mai bună variație a modelului Nike Air Max, care să surprindă elemente specifice ale orașului care găzduiește sesiunea creativă. Fiecare dintre cele șase orașe va avea un breif de design care a fost conceput ținându-se cont de mediul local. În funcție de brief, participanții vor trebui să-și pună creativitatea la treabă pentru a reuși să realizeze cel mai reprezentativ concept de Air Max pentru orașul lor.

Proiectele vor fi îndrumate de designeri din cadrul Nike, în colaborare cu mentori din comunitatea locală de creativi. Aceștia vor supraveghea, evalua și îndruma principiile de bază ale abordării, atât din perspectivă stilistică, simbolistică, dar și din perspectiva sustenabilității materialelor și a procesului de producție.

Workshopurile vor avea o structură compusă din cinci etape pe care participanții vor trebui să le respecte:

  1. Dezvoltarea conceptului. Participanții vor explora idei și vor cerceta pe marginea subiectului din brieful de design, dar și a poveștii care trebuie să stea în spatele conceptului.
  2. Selectarea siluetei. Vor fi prezentate siluetele disponibile pentru proiecte, realizate de designerii Nike în colaborare cu mentorii locali, iar participanții vor trebui să o aleagă pe cea care se potrivește cel mai bine conceptului lor.
  3. Cercetarea materialelor. Designerii Nike vor prezenta o teorie a materialelor, astfel încât participanții să-și poată forma o ideea de cele mai bune combinații pe care s-ar putea baza.
  4. Cercetarea culorilor. Participanții vor asista la un curs despre teoria culorilor. Cunoștințele asimilate vor fi aplicate în dezvoltarea conceptului.
  5. „Înfrumusețarea”. Participanții vor învăța despre metodele și tehnicile de „înfrumusețare” folosite pentru finisarea pantofilor sport, de la gravura cu laser, la broderie.

La final, fiecare participant Nike: ON AIR va supune modelul creat evaluării unui juriu format din designeri Nike și reprezentanți din fiecare oraș. Aceștia vor selecta cele mai reușite trei modele din fiecare oraș.

După această etapă, cele trei modele din fiecare oraș, vor fi printate 3D și vor fi supuse unui vor online. La final, cel mai votat model din fiecare oraș va intra în producție.

Mai multe in această categorie: Cauti o pereche de adidasi originali in Timisoara? Afla cum ii poti identifica! » Nike Air Max 95, un model cu peste 20 de ani de istorie » Adidas Questar Ride: o opțiune viabilă de pantofi sport de alergare » Nike folosește printul 3D pentru a crea pantofi de alergare pentru maratoniștii de elită » Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon » Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil? » New Balance bate palma cu armata americană pentru un contract de 17,3 milioane USD » ADIDAS ACE 17.3 PrimeMesh: alegerea fiabilă de ghete de fotbal în sală » New Balance GW500: un cadou chic pentru ea » De ce ai nevoie de pantofi sport pentru mers? » New Balance 574: de ce sunt o variantă bună pentru o purtare de zi cu zi? » De ce Nike Tanjun pot fi pantofii sport de care ai nevoie în această primăvară? » Nike Air Max, un pantof sport devenit fenomen în moda străzii » Pantofi sport PUMA pentru un look de stradă cool » Adidas Originals relansează linia de îmbrăcăminte Adicolor pentru sezonul primăvară-vară 2018 » Profită de reducerile de iarnă pentru a-ți lua pantofi sport cool pentru primăvara care se apropie! » Am înnoit colecția de pantofi sport Adidas! Descoperă-o! » Ai văzut colecția noastră de geci de iarnă 2017-2018? » Cauți o pereche de pantofi sport casual? » Vine iarna! Ți-ai pregătit o căciulă călduroasă? » Echipament de sală pentru ea: cum îl alegi pe cel mai potrivit? » Cum a devenit Reebok un brand emblematic pentru practicanții de Crossfit? » Reebok își consolidează imaginea cu un „magazin amiral” deschis în Boston » Te așteptăm în noul magazin din Timișoara cu o selecție bogată de pantofi sport New Balance » Cum identifici o pereche originală de adidași New Balance? » Cum identifici un magazin de adidasi originali in Timisoara? »
Postarea Precedentă ADIDAS ACE 17.3 PrimeMesh: alegerea fiabilă de ghete de fotbal în sală
Urmatoarea Postare New Balance bate palma cu armata americană pentru un contract de 17,3 milioane USD

Lasă un răspuns