Ofera un calificativ
  • 0.00 / 5 5
(0 votes)

Tehnologia pentru pantofi sport de alergare, dar și pentru încălțămintea dedicată altor discipline sportiva sau chiar cea dedicată activităților de timp liber, stă în talpă. Toți producătorii se concentrează să vină cu tehnologii în talpă care să preia cât mai bine șocurile și să protejeze sportivii. În construcția tălpii, aproape toate brandurile consacrate, producătoare de echipamente sportive, au folosit tehnologia printului 3D.

Nike vine cu o nouă abordare, concentrându-se pe construcția părții superioare a pantofului sport cu ajutorul unei imprimante 3D. Provocarea este cu atât mai interesantă cu cât modelul este unul dedicat alergării cu destinație clară către susținerea performanțelor maratoniștilor de elită. Astfel cu ajutprul tehnologiei de printare 3D Nike a construit partea superioară a modelului Flyprint din materiale speciale, diferite de cele textile clasice. Aceste materiale formează o structură complexă care oferă sportivului noi condiții, mai bune, de siguranță, confort și performanță.

Pantofii sport de alergare construiți cu această tehnologie vor fi purtați de un maratonist redutabil, care a reușit anul trecut o performanță notabilă în încercarea de a alerga un maraton în sub două ore. Eliud Kipchoge a parcurs cei 41 de km ai maratonului în 2:00:25, îmbunătățindu-și astfel performanța anterioară de 2:03.05.

Unul dintre cele mai ambițioase obiective ale acestui model este de a-l ajuta pe Kipchoge să ajungă sub pragul de două ore pentru un maraton. De aceea, atenția la detalii a fost desăvârșită. În condiții extreme, cel mai mic detaliu poate influența decisiv parcursul sportivului. De aceea Nike nu a lăsat nimic la voia întâmplării și a optimizat modelul Flyprint astfel încât să fie mai ușor și să ofere condiții îmbunătățite față de modelul pe care Kipchoge l-a purtat anul trecut, când a înregistrat cea mai bună performanță a sa.

Cele 11 grame în minus și atributele pentru susținerea și potențarea performanței par să contureze o pereche de pantofi sport de alergare care să-l ducă pe Kipchoge sub bariera de două ore.

Mai multe in această categorie: Cauti o pereche de adidasi originali in Timisoara? Afla cum ii poti identifica! » Nike Air Max 95, un model cu peste 20 de ani de istorie » Adidas Questar Ride: o opțiune viabilă de pantofi sport de alergare » Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon » Cum poți întreține o pereche de pantofi sport albi din material textil? » New Balance bate palma cu armata americană pentru un contract de 17,3 milioane USD » Nike a anunțat un turneu de workshopuri de design pentru celebrarea modelului Air Max » ADIDAS ACE 17.3 PrimeMesh: alegerea fiabilă de ghete de fotbal în sală » New Balance GW500: un cadou chic pentru ea » De ce ai nevoie de pantofi sport pentru mers? » New Balance 574: de ce sunt o variantă bună pentru o purtare de zi cu zi? » De ce Nike Tanjun pot fi pantofii sport de care ai nevoie în această primăvară? » Nike Air Max, un pantof sport devenit fenomen în moda străzii » Pantofi sport PUMA pentru un look de stradă cool » Adidas Originals relansează linia de îmbrăcăminte Adicolor pentru sezonul primăvară-vară 2018 » Profită de reducerile de iarnă pentru a-ți lua pantofi sport cool pentru primăvara care se apropie! » Am înnoit colecția de pantofi sport Adidas! Descoperă-o! » Ai văzut colecția noastră de geci de iarnă 2017-2018? » Cauți o pereche de pantofi sport casual? » Vine iarna! Ți-ai pregătit o căciulă călduroasă? » Echipament de sală pentru ea: cum îl alegi pe cel mai potrivit? » Cum a devenit Reebok un brand emblematic pentru practicanții de Crossfit? » Reebok își consolidează imaginea cu un „magazin amiral” deschis în Boston » Te așteptăm în noul magazin din Timișoara cu o selecție bogată de pantofi sport New Balance » Cum identifici o pereche originală de adidași New Balance? » Cum identifici un magazin de adidasi originali in Timisoara? »
Postarea Precedentă Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon
Urmatoarea Postare Adidas Questar Ride: o opțiune viabilă de pantofi sport de alergare

Lasă un răspuns