Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Profită de reducerile de iarnă pentru a-ți lua pantofi sport cool pentru primăvara care se apropie!

Este momentul acela al anului când ai ocazia să te pregătești pentru sezonul primăvară-vară și chiar pentru iarna următoare, cel puțin în ceea ce privește garderoba. Așa că, profită de reducerile de iarnă și cumpără-ți acum pantofi sport la prețuri avantajoase pentru primăvara cere urmează.

Respectăm sezonul, așa că am redus prețurile la o serie de produse din colecțiile trecute, care au fost la mare căutare în chiar și în timpul toamnei și a iernii.

Pantofii sport de stradă și numai sunt la prețuri cu reduceri importante. Astfel, te poți pregăti pentru anotimpul care urmează cu o investiție minimă.

O pereche de pantofi sport casual care merită atenția este CourtVantage de la Adidas. Acesta est un model de stradă „pur sânge” care va reuși să dea ținutelor de zi un aer vesel, dinamic, activ. Să nu uităm confortul pe care îl oferă combinația de piele ecologică și material textil. Acest model colorat este redus la 219 lei, de la 299 lei.

Pentru cei puțin mai conservatori, am redus de la 349 lei, la 249 lei, modelul Adidas CourtVantage alb cu negru. Poate fi o alternativă interesantă pentru cei care preferă să se tempereze atunci când vine vorba de haine colorate.

Clasicul este întotdeauna o carte câștigătoare. Pentru primăvara care urmează îți propunem niște modele interesante. Adidas Abigail Low sunt reduși de la 279 lei, la doar 179 lei, iar Adidas Advantage de la 289 lei la 229 lei.

Fanii modelelor clasice Reebok se bucură de o surpriză plăcută pentru modelul Royal CL Jogger, are poate fi cumpărat la prețul special de 179 lei. Gama de modele Reebok atât pentru bărbați, cât și pentru femei este una variată, mai ales pentru modele clasice, așa că nu ar strica să arunci o privire.

Succes la cumpărături!

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter