Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Profită de reducerile de primăvară pentru a-ți completa nevoile de pantofi sport de sezon

Primăvara pantofii sport intră în scenă în forță. Ai nevoie de cel puțin una sau două perechi pentru acest sezon. Urmează zile frumoase, cu multe ore petrecute în aer liber, cu alergări, cu ture cu bicicleta, cu plimbări și alte activități plăcute.

Mai mult, porți ținute casual, relaxate cool, care merg de minune cu pantofi sport. Tocmai pentru că este început de sezon ne-am gândit că o reducere la cele mai populare modele de pantofi sport, dar și alte articole sportive din magazinul nostru, ar fi foarte potrivită.

De aceea îți propunem o sesiune de reduceri de primăvară, astfel încât să poți să-ți perechile cool de încălțăminte sport de care ai nevoie pentru sezonul care tocmai a început.

Ce reduceri găsești pe TrainerSport.ro?

Am conceput acestă sesiune de promoții astfel încât să te surprindă. De aceea, vei găsi unele modele la un preț redus cu 7%, în timp ce alte modele au prețuri cu 46% mai mici. Astfel, Poți să găsești o pereche de New Balance 396 reduși cu 46%, la doar 179 de lei, de la 329 lei.

Acesta este doar un exemplu. Regăsești reduceri importante și la celelalte branduri. La Nike, reducerile de primăvară ajung până la 50%, ceea ce nu este deloc de neglijat. De asemenea, poți profita de reduceri și la alte articole sportive și de timp liber, precum și la ghete de fotbal sau alte tipuri de pantofi sport pentru performanță.

La Adidas, reducerile de primăvară aduc pantofi sport și articole sportive cu până la 60% mai ieftine, în timp ce la Puma și Reebok se apropie de 50%.

Atenție! Reducerile sunt foarte tentante, iar stocurile sunt limitate. Așa că, dacă vrei să profiți, nu mai sta pe gânduri și începe cumpărăturile!

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter