Search
Generic filters
Exact matches only
Search
Generic filters
Exact matches only

Vine iarna! Ți-ai pregătit o căciulă călduroasă?

Cel puțin o căciulă călduroasă nu trebuie să lipsească din „arsenalul de iarnă”, iar cum anotimpul rece bate la ușă, ba mai mult, a și trecut cu un picior de prag, este momentul să-ți reevaluezi garderoba și să-ți completezi eventualele lipsuri. Căciula este o componentă de bază a garderobei de iarnă, așa că hai să vedem cum o alegi pe cea mai potrivită pentru nevoile tale, dar și care să-ți reprezinte stilul.

Cum știi că ai găsit o căciulă călduroasă care a fost făcută pentru tine? Ei bine, hai să vedem câteva criterii.

Forma feței

Dacă nu reușești să îți dai seama ce căciulă este potrivită pentru tine, ia în considerare forma feței. Nu orice căciulă va sta bine pe orice formă a feței. Căciula trebuie să se armonizeze cu forma feței, așa că dacă ai o față rotundă nu ar trebui să te orientezi către o căciulă voluminoasă și cu modele foarte complicate. Alege ceva simplu, de preferat într-o culoare închisă.

Tipuri de căciuli de iarnă

Căciula de iarnă trebuie să aibă o calitate principală, să fie călduroasă, după care putem vorbi despre stil. Dacă ești o persoană dinamică, sportivă, te îmbraci sport, evident mergi și pe o căciulă care să împărtășească aceste caracteristici. Poate să fie una simplă, într-o singură culoare care „își face treaba” sau una îndrăzneață în culori puternice și modele interesante. Depinde de stilul tău, dacă este unul conservator sau îți place să experimentezi, să descoperi.

Căciulile sport sunt, probabil, cele mai purtate deoarece sunt simple și pot fi asortate cu ușurință la orice ținută de zi, mai ales de către băieți. Fetele se pot orienta către căciuli mai complexe din punctul de vedere al stilului, cu accesorii cum ar fi moțurile colorate su în aceeași nuanță cu cea a căciulii.

Pentru ca iarna să nu te ia prin surprindere, descoperă noile modele de căciuli călduroase pe care ți le-am pregătit în magazinul online și în magazinul din Timișoara din incinta centrului comercial Auchan, Calea Șagului!

Spune-ne cum ti s-a parut information de mai sus:

Aboneaza-te la Newsletter